We stoped writing our blog and moved to Facebook. //

Prenehali smo pisati naš blog in ga preselili na Facebook.


Read the old blog // Beri stare objave

Continue on Facebook // Nadaljuj na Facebook

Diagonale 2009

23. mar. 2009

Photo by: Tanja Lukič

Diagonale 2009, festival avstrijskega filma, se je odvijal med 17. In 22. marcem v Gradcu, predvajanih pa je bilo 237 filmov in videov. V okviru festivala je potekala študentska izmenjava, ki sva se je udeležila.
Nad organizacijo in sploh nad možnostjo izmenjave sva bila zelo navdušena, najbolj se nama je vtisnil v spomin prvi dan, ko so nas pogostili študentje medijskih študij strokovne visoke šole Joanneumin ter nas peljali na kratek ogled njihove fakultete, kjer so nam pokazali še nekaj projektov. Čeprav sva na samem festivalu videla kar nekaj zanimivih filmov, nama je bila najbolj všeč sekcija kratkih filmov, ki so bili predvsem študentski. Všeč nama je bilo samo druženje in spoznavanje drugih študentov, mogoče pa sva pogrešala malo več interakcije z avstrijskimi študenti. Vsekakor so take izmenjave super za spoznavanje ljudi z enakimi interesi in za izmenjavanje izkušenj, ogledala pa sva si tudi kar nekaj dobrih filmov.


Lp,
Mojca in Mitja
filmska skupina Caveman Pictures

0 comments:

Objavite komentar

All content that is published on blog.filmfactory.si blog is the property of the author of the blog (unless otherwise stated) and and may not be copied or otherwise used without the authorization or approval of the author.
Designed by: Mitja Mlakar www.thee-me.com
Copyright © 2010-2013