We stoped writing our blog and moved to Facebook. //

Prenehali smo pisati naš blog in ga preselili na Facebook.


Read the old blog // Beri stare objave

Continue on Facebook // Nadaljuj na Facebook

Video Študentski domovi UM

11. feb. 2011



Prvi projekt v letu 2011 je zaključen. Gre za promocijski video za Študentske domove Univerze v Mariboru. Naš cilj je vsekakor, zraven tega da je video kvaliteten in gledljiv, da iz vsakega novega projekta pridobimo nova znanja in izkušnje. Pri tem projektu smo se na inovativen način poigrali s tehniko snemanja, saj smo na subjekt pritrdili snemalno napravo. Ponovno se nam je pri projektu pridružil naš igralec Robert Fišer s katerim vedno znova radi sodelujemo, glas pa nam je posodil Denis Malačič. Pri nastajanju videa so nam z veseljem priskočili na pomoč kot statisti tudi stanovalci študentskih domov Univerze v Mariboru za kar se jim iskreno zahvaljujemo.

Video spremlja potek dneva študenta v totem našem Mariboru in skuša opisati kakšno študentsko življenje vam lahko nudijo Študentski domovi Univerze v Mariboru, ki so definitivno "VEČ KOT LE DOM." - www.studentskidomovi.uni-mb.si.

Prvi projekt Filmskega društva Film Factory 2011 je torej narejen, veselo pa že pripravljamo tudi tiste, ki bodo sledili.

__________________________________________

The first of our projects in 2011 is finished. This is a promotional video for the Student dormitories of University of Maribor. The video shows a day in a student life. Our goal was to try something new and different. So we decided for a special technique were the camera is attached to the actor.

So the first project in 2011 is finished. And now it's time for some new action. We are already preparing some new projects. Stay tuned.

2 comments:

Unknown pravi ...

Uuuuu, super, zanimiva perspektiva :D Je blo kaj težav zarad kamere? =)

Anonimni pravi ...

Kamera je bila za moj okus preveč statična

Objavite komentar

All content that is published on blog.filmfactory.si blog is the property of the author of the blog (unless otherwise stated) and and may not be copied or otherwise used without the authorization or approval of the author.
Designed by: Mitja Mlakar www.thee-me.com
Copyright © 2010-2013